Vier dit jaar de komst van de lente eens op een andere manier!

Vier dit jaar de komst van de lente eens op een andere manier!

Voeg wat originaliteit toe aan je paaseitjeszoektocht en plaats een konijntje tussen de traditionele paaseieren!

Woensdag 11 maart 2015 — Ter gelegenheid van Pasen, verandert Nutella in een snoezig konijn en laat op deze manier de lente binnen in ons huis.  Hij brengt meteen kleur en vrolijkheid op onze ontbijttafels en dit vanaf maart.

In de lente ontwaakt de natuur uit een diepe winterslaap. Daarom koos Nutella dit moment uit om een pot van 1 kg uit te brengen met een snoezig konijntje erop als symbool voor de lente. De pot is vanaf maart in beperkte oplage verkrijgbaar en zorgt voor kleur bij de brunch of op andere lekkere Paasmomenten.

 

Nutella creëert enthousiasme met limited editions.

Nutella staat garant voor vrolijkheid en enthousiasme met gepersonaliseerde potten en gelimiteerde edities. Deze lente mag u in geen geval de kleurrijke bunny-pot missen die aan de ontbijttafel en op andere gezellige omenten garant staat voor een vrolijke toets.

Net zoals de winter-editie met de pinguïn pot, wordt deze lente-editie vast en zeker een schot in de ros. Met zijn leuke looks staat hij vast beeldig op uw tafel. En met zijn overheerlijke, unieke smaak en onovertroffen recept overtuigt hij al sinds 1964 alle lekkerbekken onder ons.‎

Met een marktaandeel van 52% (*) is Nutella de favoriet onder de boterhampasta’s.

Nutella is zo verschillend van alle andere boterhampasta’s dat het in 50 jaar tijd is uitgegroeid tot een iconisch merk.  Nutella staat voor een uniek vakmanschap en een geheim recept op basis van 7 ingrediënten van de hoogste kwaliteit.  Wie van Nutella houdt, houdt van haar unieke smaak en smeuïge textuur.

(*) Nielsen value MAT P13 2014

Praktische info

De bunny-pot wordt uitgebracht in een gelimiteerde oplage van 350.000 exemplaren.  Hij is vanaf maart verkrijgbaar bij Colruyt, Carrefour, Champion, Cora, Match, Makro en Lidl met een aanbevolen verkoopprijs van 5,30 euro.

Barbara Urlik Persdienst Nutella at PR Style